Crna kronika

Najveća koncentracija alkohola zabilježena u Pločama

Najveća koncentracija alkohola od 2,45 g/kg izmjerena je 52-godišnjakinji koja je jučer, 1. listopada, u poslijepodnevnim satima na D-8 na predjelu Baćine, izazvala prometnu nesreću koja je za posljedicu imala materijalnu štetu i jednu lakše ozlijeđenu osobu.

Naime, spomenuta vozačica je, pod utjecajem alkohola, zbog neprilagođene brzine, izgubila kontrolu nad osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljala i udarila u stijene izvan ruba kolnika.


U ovoj prometnoj nesreći vozačica je zadobila lakše tjelesne ozljede te je nakon ukazane liječničke pomoći puštena kući.

Vozačica je prekršajno sankcionirana novčanom kaznom od 1.710 eura i tromjesečnom zabranom upravljanja vozilima B kategorije.

Ovo je ujedno i najveća izrečena novčana kazna u proteklom tjednu.

Možda ti se sviđa

Crna kronika

ŠVERCERI U DOLINI NERETVE

Zbog nekontroliranog uvoza svinja u posljednje je vrijeme propalo više svinjogojskih farmi. Iz susjedne Hercegovine pristiže meso po nelojalno niskim
Crna kronika

Krao dizel iz vozila u Opuzenu i Pločama

Policijski službenici Policijske postaje Metković i Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo teške