Crna kronika

Muškarac ‘pao’ s više od 10 kilograma marihuane na GP Klek

marihuana klek by portaloko.hr

Ulaznoj graničnoj kontroli na međunarodnom graničnom prijelazu Klek, noćas oko 00,35 sati, pristupilo je osobno vozilo crnogorskih nacionalnih oznaka, u kojemu je pronađeno 10 paketa marihuane, ukupne težine 10,534 kg.
Vozilom je upravljao 40-godišnji državljanin Crne Gore, a droga je pronađena na više mjesta u vozilu. Naime, tijekom obavljanja granične kontrole, policijski službenici Postaje granične policije Metković u suradnji s djelatnicima Carine ispod suvozačevog sjedala uočili su veće pakete oblijepljene prozirnom pvc folijom, zbog čega su posumnjali na krijumčarenje droge, te je od Županijskog suda u Dubrovniku zatražen nalog za pretragu.
Obavljenom pretragom u vozilu je pronađena droga marihuana čija bi vrijednost u uličnoj preprodaji dosegla iznos veći od 500 tisuća kuna.
Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 40-godišnji državljanin Crne Gore uhićen je i doveden u prostorije policije te je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje, stoji u izvješću PU dubrovačko-neretvanske.

Tekst i foto: www.portaloko.hr