Crna kronika

MILENKO RADULOVIĆ priveden na ispitivanje pred DORH i pred suca istrage

Osumnjičeni za dvostruko ubojstvo u Pločama priveden je na ispitivanje pred DORH, a potom i pred suca istrage.

Osumnjičen u ovom slučaju je Milenko Radulović kojemu se na teret stavlja kako je jučer u jutarnjim satima ubio svog brata Mitra Radulovića (52) i 16-godišnjeg M.A., sina nekadašnjeg susjeda.

Podsjetimo, iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske su potvrdili kako je sa svojim bratom i s nekadašnjim susjedom, ocem maloljetne žrtve, počinitelj bio u narušenim odnosima, ali kako policija nije postupala više od 15 u prvom te više od osam godina u drugom slučaju.


Žrtve su ubijene na dvije različite lokacije u Pločama; Mitar Radulović na svom radnom mjestu, u blizini deponija, s obzirom na to kako se bavio prodajom sekundarnih sirovina, a maloljetni M.A. na putu do škole, ispred crkve. Žrtve su ubijene iz automatske puške, a muškarac je uhićen u Opuzenu.

Tekst i foto: Dubrovački dnevnik

Autori fotografija: Goran Mratinović

Možda ti se sviđa

Crna kronika

ŠVERCERI U DOLINI NERETVE

Zbog nekontroliranog uvoza svinja u posljednje je vrijeme propalo više svinjogojskih farmi. Iz susjedne Hercegovine pristiže meso po nelojalno niskim
Crna kronika

Krao dizel iz vozila u Opuzenu i Pločama

Policijski službenici Policijske postaje Metković i Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo teške