Crna kronika

MAKARSKA: Uhićen 48-godišnjak, osumnjičen za sedam napada na djecu

Iz PU splitsko-dalmatinske potvrdili su za Makarska danas da je završeno kriminalističko istraživanje nad muškarcem osumnjičenim za čak sedam napada na djecu u Makarskoj.

– Možemo izvijestiti kako su policijski službenici Policijske postaje Makarska proveli intenzivno kriminalističko istraživanje odnosu na tri prijavljena događaja spolne zlouporabe.

Istraživanje je provedeno nad 48-godišnjakom za kojeg je utvrđena sumnja da je od lipnja 2019. do 30. siječnja ove godine na području grada Makarska počinio ukupno sedam kaznenih dijela Spolna zlouporaba djeteta mlađeg od petnaest godina iz članka 158. stavak 2. Kaznenog zakona te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku – potvrdili su iz policije.


Možda ti se sviđa

Crna kronika

ŠVERCERI U DOLINI NERETVE

Zbog nekontroliranog uvoza svinja u posljednje je vrijeme propalo više svinjogojskih farmi. Iz susjedne Hercegovine pristiže meso po nelojalno niskim
Crna kronika

Krao dizel iz vozila u Opuzenu i Pločama

Policijski službenici Policijske postaje Metković i Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo teške