Crna kronika

Kod Velikog Prologa ‘pao’ s nešto više od pola kilograma marihuane

Policijski službenici policijske postaje Vrgorac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama piše Like Metković.

Naime, u nedjelju, 28. siječnja 2024. godine u mjestu Veliki Prolog zaustavljeno je osobno vozilo kojim je upravljao spomenuti 27-godišnjak. Zbog sumnje da se u vozilu nalazi opojna droga, zatražen je nalog suda, te je dana 29. siječnja izvršena pretraga osobnog vozila kojom prilikom je u predjelu motora pronađen jedan paketoblijepljen folijom u kojem se nalazilo 550 grama marihuane.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 27-godišnjakostvario obilježja kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, te će protiv njega nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.


Možda ti se sviđa

Crna kronika

ŠVERCERI U DOLINI NERETVE

Zbog nekontroliranog uvoza svinja u posljednje je vrijeme propalo više svinjogojskih farmi. Iz susjedne Hercegovine pristiže meso po nelojalno niskim
Crna kronika

Krao dizel iz vozila u Opuzenu i Pločama

Policijski službenici Policijske postaje Metković i Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo teške