Crna kronika

HRVATSKO PRAVOSUĐE Zatukao suprugu čekićem, prijeti mu 5 godina zatvora

Šest mjeseci od svirepog ubojstva Tatjane R. (57) u stanu u zagrebačkom Prečkom, Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu podignulo je optužnicu protiv Nebojše R. (54), supruga pokojne, piše Jutarnji.

Prijeti mu najmanje pet godina zatvora, a optužnica ga tereti da je od 20.30 sati 25. ožujka pa do 9.30 sati sutradan ujutro, čekićem zadao više snažnih udaraca po glavi i vratu tri godine starijoj partnerici u njihovu domu u Štefanićevoj ulici.

Ozljede koje joj je nanio su bile stravične pa je nesretna žena na mjestu ostala mrtva, a počinitelj je pobjegao u nepoznato odbacivši stotinjak metara od zgrade čekić s tragovima krvi koji su policajci tijekom očevida pronašli.


On je, pak, uhićen taj isti dan oko 22 sata u obližnjoj Petrovaradinskoj ulici, a tijelo umlaćene žene pronašli su radnici koji su to jutro, na dan ubojstva, došli im postavljati stolariju u njihov stan.

Možda ti se sviđa

Crna kronika

ŠVERCERI U DOLINI NERETVE

Zbog nekontroliranog uvoza svinja u posljednje je vrijeme propalo više svinjogojskih farmi. Iz susjedne Hercegovine pristiže meso po nelojalno niskim
Crna kronika

Krao dizel iz vozila u Opuzenu i Pločama

Policijski službenici Policijske postaje Metković i Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo teške