Crna kronika

Dubinskom graničnom kontrolom policijski službenici PGP Metković pronašli razne vrste droga

Obavljajući dubinsku graničnu kontrolu, policijski službenici Postaje granične policije Metković su u večernjim satima u nedjelju, 13. kolovoza, na području Slivna zaustavili osobno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka.Prilikom kontrole, u unutrašnjosti vozila zamijećena je crna torba pored koje se nalazio plastični paketić s bijelom praškastom tvari, nalik na drogu.

Obzirom da je jedan od putnika u vozilu više puta kažnjavan zbog zlouporabe droga, posumnjalo se na krijumčarenje droge zbog čega je zatražen nalog za pretragu.Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku pretraženo je vozilo kada je u spomenutoj crnoj torbi pronađeno 2614,1 grama amfemain-speeda, 69 grama hašiša, 44,4 grama konoplje, 20,0 grama kokaina i 25 komada tableta ecstasya.

Sva pronađena droga je uz potvrdu oduzeta, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da droga pripada spomenutom putniku, 44-godišnjem državljaninu Republike Hrvatske te da je bila namijenjena daljoj preprodaji konzumentima s područja Splitsko-dalmatinske županije.


Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, osumnjičeni 44-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Možda ti se sviđa

Crna kronika

ŠVERCERI U DOLINI NERETVE

Zbog nekontroliranog uvoza svinja u posljednje je vrijeme propalo više svinjogojskih farmi. Iz susjedne Hercegovine pristiže meso po nelojalno niskim
Crna kronika

Krao dizel iz vozila u Opuzenu i Pločama

Policijski službenici Policijske postaje Metković i Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo teške