Crna kronika Regija

ČAPLJINA: Lovačkim puškama izrešetali teretnu lokomotivu koja je vozila prema Pločama

Policijskoj postaji Čapljina tijekom četvrtka je šef poslovnice Hrvatskih željeznica u Pločama prijavio da je na području BiH oštećeno vjetrobransko staklo na teretnoj lokomotivi koja se kretala na relaciji Čapljina – Ploče.

Oštećenje se dogodilo u blizini željezničkog prijelaza od strane nepoznate osobe ili više njih.

Lokomotiva je nastavila vožnju prema Pločama, a u Čapljini je bila narednog dana. Na mjesto događaja upućena je patrola policije koja je na navedenom lokalitetu zatekla dvije maloljetne osobe.


Radi se o L.Š. (2008.) kod kojega je zatečena zračna puška ‘Slavija’ i L.M. (2007.) kod kojega je zatečena zračna puška ‘Crvena zastava’.

Zračne puške su izuzete, a daljni rad po navedenom, uz prisustvo roditelja maloljetnika, nastavio je dežurni radnik krim. grupe Policijske postaje Čapljina, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije.

Možda ti se sviđa

Crna kronika

ŠVERCERI U DOLINI NERETVE

Zbog nekontroliranog uvoza svinja u posljednje je vrijeme propalo više svinjogojskih farmi. Iz susjedne Hercegovine pristiže meso po nelojalno niskim
Crna kronika

Krao dizel iz vozila u Opuzenu i Pločama

Policijski službenici Policijske postaje Metković i Policijske postaje Ploče dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo teške