Aktualno

Za par sati stiže nam promjena vremena, koliko ćemo sunčanih dana imati u prvom svibanjskom tjednu?

Prvi dio Praznika rada proći će uz sunce, no do kraja dana stiže nagla promjena vremena s kišom i padom temperatura.

Meteorologinja DHMZ-a Dunja Plačko-Vršnak za HRT potvrdila je kako će na srednjem Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije od sredine doći do porasta naoblake. U drugom dijelu dana mjestimice kiša, pa i u obliku pljuskova s grmljavinom, a u noći na utorak lokalno je moguća obilnija oborina. Nakon bure zapuhat će jugo, koje će prema večeri jačati, pa će i more biti umjereno valovito, prema otvorenom i valovito.

Na jugu Hrvatske prijepodne porast naoblake i prema večeri jačanje juga, osobito prema otvorenom moru. Pljuskovi su sve vjerojatniji poslijepodne i navečer. Najviša temperatura zraka između 19 i 21°C, javlja HRT.


Na Jadranu će se u utorak zadržati pretežno oblačno i kišovito uz jako jugo te manji pad temperature. Nestabilno će ostati i u srijedu, kada će zapuhati bura, a od četvrtka obilje sunčanog vremena, slabljenje bure te porast temperature zraka, prognozirala je za HRT Plačko-Vršnak.

Možda ti se sviđa

Burza
Aktualno Politika

ZSE objavila revidirane sastavnice indeksa i nova pravila

Redovna revizija dioničkog indeksa CROBEX rezultirala je izlaskom Luke Ploče (LKPC), Tiska (TISK), Viadukta (VDKT) i Vira (VIRO) iz indeksa,
Ploče
Aktualno Politika

Gradit će se novi ulazni kompleks Luke Ploče, u konzorciju i Viadukt

U Pločama je jučer potpisan ugovor o izgradnji ulaznog kompleksa Luke Ploče, vrijedan 85 milijuna kuna. Ugovor je u ime