Aktualno

Večeras se bira Miss DNŽ

ljetnikovac sorkocevic

Izbor za Miss Dubrovačko-neretvanske županije je događaj koji je atrakcija sama po sebi prije svega što se takav događaj nije održao već šest godina u Dubrovniku, a s druge strane što je događaj itekako atraktivan i vrijedan.

U čarobnom vrtu ljetnikovca Sorkočević u ACI marini Dubrovnik nema sumnje da će ovaj događaj dobiti na važnosti je se radi o jednom predragocjenoj lokaciji i itekako prikladnom ovakvom događaju. Od ljepote lokacije do dobrote koja je dio karaktera tima ovog izbora ovaj događaj kreće u  optimističnom duhu, organizacijski tim na čelu s PR menadžericom Ivanom Merčep u suradnji s modnom blogericom i novinarkom Jelenom Hendić će donirati poklone udruzi Multipla skleroza te ujedno razni donatori ovog izbora uplatiti će donacije na račun udruge.
Izbor za Miss Dubrovačko-neretvanske županije se održava u ovu nedjelju 31. kolovoza s početkom u 21 sat u ACI marini Dubrovnik, a voditeljsku palicu preuzet će Nila Miličić Vukosavić i Sebastian Vukosavić. U programu izbora sudjelovati će operna pjevačica Natalia Demyanova, Ronald Braus, Laura Hladilo te korepetitorica Helena Tomašković.

Na izboru će se natjecati dvanaest djevojaka iz Dubrovačko-neretvanske županije koje će u jednom od izlazaka odjenuti kostime iz fundusa Dubrovačkih ljetnih igara. Osim toga djevojke će nositi izlaz casual odjeće firme Galeb te njihovih kupaćih kostima s modnim dodacima firme Accessoires, sunčane i dioptrijske naočale Optike Van Gogh, cipele Peko, vjenčanice salona I do i kreacije dubrovačke dizajnerice Džemile Dilberović, a za šminku je zaslužan Ana’ studio.


Ambijent samog prostora uljepšati će slike akademskog slikara Mara Kriste.

After party održati će se na brodu Sea Star gdje ce se gosti zabavljati do sitnih jutarnjih sati uz glazbene zvukove Dj Sardi-a. Čekamo Vas draga publiko.