Aktualno

U pripremi veliki humanitarni koncert za pomoć obitelji dr. Sretana Jurišića

Nakon što je nedavno u Udruzi branitelja Grada Ploča održan prvi inicijalni sastanak, u prostorijama pločanske Vite održan je drugi skup na temu organizacije humanitarnog koncerta za pomoć obitelji dr. Sretana Jurišića.

Cijenjenom pločanskom psihijatru oboljela je kći, a nakon toga je njemu dijagnosticiran karcinom. Stoga je njegov prijatelj i pločanski glazbenik Zoran Parmać, uz pomoć kolege Zorana Ostojića, pokrenuo inicijativu za održavanje humanitarnog koncerta pomoći koji je planiran za 20. veljače 2014., a prema dosadašnjim saznanjima, održat će se najvjerojatnije u pločanskom Domu športova.

Na sastanku u prostorijama Vite prisustvovali su predstavnici sljedećih udruga i ustanova: Leptirići, Gomile, Udruženje obrtnika, Ruka dobrote, Grad Ploče, Udruga branitelja Grada Ploča, Hrvatsko srce-HSS, Radost, Radio Ploče, Udruga roditelja djece poginulih u Domovinskom ratu, Slatki, Turistička zajednica, Zajednica žena Katarina Zrinska, Vita te Zoran Parmać i Zoran Ostojić iz grupe Kompas.

Izabran je Organizacijski odbor, a za predsjednika istog, izabran je Zoran Parmać. Organizatori koncerta obećali su da će sve učiniti kako bi doveli eminentna imena hrvatske estrade. Za sada je poznato da će uz domaće bendove svoj doprinos dati i Mjesni odbor, Silente, Goran Karan, Jole i Ivo Amulić.


 

Tekst i foto: www.dubrovackidnevnik.hr