Aktualno

SDP Ploče: Hvala Pločankama i Pločanima

U ime GO SDP Ploče želim zahvaliti svim Pločankama i Pločanima koji su izašli na izbore gdje je većina u Ivi Josipoviću prepoznala kandidata kojeg treba poduprijeti na osnovu dosadašnjih rezultata te vizije i programa s kojima želi zakoračiti u novi mandat . Raspoloženje biračkog tijela u našem gradu jasno je pokazalo kako je usmjereno ka boljitku društva, razvoju Grada Ploča i doline Neretve u skladu s voljom građana, kao i razvoju cijele naše Republike Hrvatske.

Posebno smo ponosni na neoborive dokaze o pozitivnoj tranziciji unutar biračkog tijela, što se ogleda kroz pobjede kandidata Ive Josipovića u Mjesnim odborima: Šarić Struga, Banja, Peračko Blato, Baćina, Spilice-Crpala-Gnječi te u samom Mjesnom odboru Ploče.

Drage sugrađanke i sugrađani udaljimo se od poziva raslojavanje, od motiva netolerantnosti, od skuta ljudi koji nas vraćaju unatrag te krenimo pravim putem u kojem postoji jedinstvena i samo jedna Hrvatska, sigurna za život, otvorena za rad, pogodna za osnivanje novih obitelji. Nadamo se da ćete i u drugom krugu izbora, na jednak način, znati prepoznati pravi put.


Od srca hvala!

Mišo Krstičević, predsjednik GO SDP Ploče