Aktualno

Ploče: Besplatna radionica „Kako postati poduzetnik“

Potrebna je dobra volja, izvediva ideja, malo sreće, ali najviše znanja. Uspjeh u poslovanju  rezultat je pažljivog promišljanja, istraživanja i donošenja odluka na temelju prikupljenih  informacija.  

Kako bismo vam olakšali i uputili vas na pravi smjer, Centar za poduzetništvo DNŽ u  suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ) poziva sve zainteresirane na besplatnu  radionicu “Kako postati poduzetnik” koja će se održati u 21.02.2024., s početkom u 10.00  sati u Pločama. 

Radionica se održava za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti  poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje HZZ-a.  


Centar za poduzetništvo će pružiti sveobuhvatan pregled procesa osnivanja pravnog subjekta.  Tijekom prezentacije, informirat će o poreznim i računovodstvenim obvezama koje  poduzetnici trebaju uzeti u obzir. Također će pružiti korisne informacije o dostupnim  edukacijama, trenutnim natječajima za bespovratna sredstva te poduzetničkim kreditima koji  nude povoljne kamatne stope, odnosno kredite sa subvencijama. 

Predstavnik HZZ-a će prezentirati mjere za samozapošljavanje i zapošljavanje dostupne  poduzetnicima i onima koji to namjeravaju postati. 

Mjesto održavanja: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna rika 7a, Ploče 

Predviđeno trajanje radionice: 3 sata 

Sudjelovanjem na radionici polaznicima se dodjeljuje 5 bodova prilikom ocjenjivanja  zahtjeva za prijavu na Potporu za samozapošljavanje. 

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave  putem: 

  • poveznice: https://forms.gle/RpJqj6K9nWkoXZKK6 
  • maila: ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr 
  • telefona: 020/325-594 ili 099/212 9765

Možda ti se sviđa

Burza
Aktualno Politika

ZSE objavila revidirane sastavnice indeksa i nova pravila

Redovna revizija dioničkog indeksa CROBEX rezultirala je izlaskom Luke Ploče (LKPC), Tiska (TISK), Viadukta (VDKT) i Vira (VIRO) iz indeksa,
Ploče
Aktualno Politika

Gradit će se novi ulazni kompleks Luke Ploče, u konzorciju i Viadukt

U Pločama je jučer potpisan ugovor o izgradnji ulaznog kompleksa Luke Ploče, vrijedan 85 milijuna kuna. Ugovor je u ime