Aktualno

OZBILJNO I ODLUČNO PROTIV URANIJE : I bez gledatelja Jadran LP ide po sva tri boda!

Mario Marić u naletu

Po tri domaća (Urania, Hrvace, Split) i gostujuća (Neretvanac, OSK, Kamen) susreta pred pločanskim su jadranašima do odlaska na zimsku stanku. Od subote kreće još jedan brzopotezni niz subota – srijeda – subota, međutim trener Pločana Mario Oršulić na pameti ima samo prvi slijedeći susret, te ne želi čuti ništa drugo nego koncentrirati se na dolazak Uranije.

Momčad iz Baške Vode ima na svom kontu samo 10 bodova, lider 14 više, ali strateg plavih naglašava:

– Nije to pravo mjerilo vrijednosti momčadi Uranije, liga je dosta izjednačena i nema lakog suparnika. Nema opuštanja, momci znaju da nastavak uspješnog niza donosi samo kolektivno, odlučno i koncentrirano izdanje. Iza nas su dva teška gostovanja, tu se potvrdilo da momčad čini 20 – ak igrača i samo tako možemo dalje. U konkurenciju se vraćaju Mario Marić, Stipe Nikolac i Anđelo Kordić, a kod Dina Primorca postoji još upitnik.


Jadran LP će protiv Uranije igrati bez gledatelja na tribinama, to je prva od dvije „kaznene” utakmice s praznim gledalištem, druga je protiv Hrvaca 31.listopada.

– Zahvaljujem se našim vjernim navijačima na bodrenju prije, za vrijeme i na dočeku nakon utakmice protiv GOŠK Dubrovnika. To se pamti, neće ih biti na tribinama u subotu, ali znamo da će biti uz nas. Motiv više, igrat ćemo i za njih – zaključio je trener Oršulić.

RASPORED 11.KOLA 3 HNL-JUG (subota u 15 sati): Split – Hrvace, Kamen – Neretvanac, Jadran LP – Urania, Zmaj (M) – GOŠK Dubrovnik 1919, Neretva – Uskok, Zagora – BŠK Zmaj, Primorac (B) – Vodice, HV Posedarje – Sloga, slobodan OSK. (jv).