Aktualno

Odsad nema čekanja u redovima, naručite se i pratite svoj red za dokumente putem mobilnog uređaja

Za rješavanje upravnih poslova građani više ne trebaju čekati u redovima, već svoj redni broj za pojedinu uslugu mogu neposredno preuzeti na redomat uređaju smještenom na ulazu u prostore upravnih poslova ili putem aplikacije za mobilni pristup redomat.mup.hr koju mogu instalirati na svojim mobilnim telefonima i preko nje odabrati svoj termin dolaska i pratiti red čekanja.

Korištenje aplikacije je iznimno jednostavno. Upisivanjem riječi redomat.mup, redomat ili eredomat u bilo koju web tražilicu na zaslonu se otvara tražilica REDOMAT MUP. Ulaskom u otvorenu aplikaciju kroz tri koraka na vrlo jednostavan i brz način rezervirate svoj termin kada vam to najbolje odgovara.

Opcija preuzimanja rednog broja znači da građani mogu, za tekući dan, elektronski preuzeti broj i prije nego su fizički pristupili u službene prostorije upravnih poslova.


Broj koji je preuzet biti će prozvan po uobičajenom rasporedu pa osoba koja je broj preuzela u to vrijeme mora biti u službenim prostorima upravnih poslova te pristupiti na šalter s kojeg je prozvana.

Opcija preuzimanja može se koristiti svaki radni dan, a građane pozivamo da pažljivo koriste ovu opciju vodeći računa o tome koliko je brojeva ispred njih (o čemu aplikacija također daje obavijest).

Molimo buduće korisnike aplikacije da poštuju pravilo jedna punoljetna osoba – jedan broj te da poštuju vrijeme naručivanja, a u slučaju spriječenosti termin otkaže kroz aplikaciju.

Možda ti se sviđa

Burza
Aktualno Politika

ZSE objavila revidirane sastavnice indeksa i nova pravila

Redovna revizija dioničkog indeksa CROBEX rezultirala je izlaskom Luke Ploče (LKPC), Tiska (TISK), Viadukta (VDKT) i Vira (VIRO) iz indeksa,
Ploče
Aktualno Politika

Gradit će se novi ulazni kompleks Luke Ploče, u konzorciju i Viadukt

U Pločama je jučer potpisan ugovor o izgradnji ulaznog kompleksa Luke Ploče, vrijedan 85 milijuna kuna. Ugovor je u ime