Aktualno

Neretvanski pub kviz powered by Bacchus Ploče B izdanje – NAJAVA

Neretvanski pub kviz powered by Bacchus Ploče B izdanje broj 2 održat će se u nedjelju 12.02.2017. u 20 sati u CB Mare u Pločama. Na kvizu će sudjelovati 12 ekipa i to: Nemamo pojma, Daj pivu, Na rubu znanja, Javorov list, Tak silni tak moćni, Oš još ko Lokas, Trlilule, Barbari 7, Stamos, Lole, Pivopije company i Džezeri. Najbolja ekipa proslavit će pobjedu uz jumbo pizzu i piće u piceriji Bacchus i dvije ture pića u CB Mare, dok turu pića ima i drugoplasirana ekipa. Kao što smo obećali…turu pića u CB Mare dobit će i predzadnja ekipa. Četiri prvoplasirane ekipe ostvarit će nastup u kvizu A izdanja koji će se na istom mjestu održati u nedjelju 19.02.2017. godine u 20 sati…..Svi ostali su
dobrodošli, te mogu navijati za svoje favorite ili u ugodnom ambijentu testirati svoje znanje izvan službene konkurencije.

Inače, ekipu možete prijaviti porukom u inbox ili javljanjem na mob 0959073586. Ekipa treba imati neko originalno ime, te 2-5 igrača. Kotizacije nema. Kviz B izdanja je kvalifikacijski, te će najbolje plasirane ekipe ostvariti nastup u sljedećem kvizu A izdanja.