Aktualno

Neda Parmać predstavila svoju slatku kćerkicu Adrijanu

Pjevačica Neda Parmać i njezin suprug Damir Klačar, tenor HNK-a Zagreb, uživaju u prvim danima roditeljstva. Mlada mama otkriva kako se nosi s novim obvezama i nedostatkom sna, da je kćerkica unijela radost u njihov život i zauzela najvažnije mjesto u očevu srcu.

Mjesec je dana prošlo otkako je Neda Parmać postala majka. Ona i njezin suprug Damir Klačar proživljavaju
najsretnije dane s djevojčicom Adrijanom.

– Adi je super beba. Već smo imali dosta posjeta i ne plače kad vidi nepoznate ljude. Počela sam prepoznavati zašto plače… Ili je umorna ili gladna. Otkrila sam super trik, kad je trebam uspavati, onda se lagano vozim na Orbitreku i ta je vožnja uspava. Kad joj se približim, slatko mi se smije. Osjeća da sam joj jako važna. I Damir je zaljubljen u nju. Preslatka mu je. Kad se rodila, jako je nalikovala na mog tatu, ali sad već nakon mjesec dana čini mi se da je mješavina mene i Damira. Uostalom, vrijeme će pokazati – oduševljeno priča glazbenica koja se odlično snašla u najvažnijoj životnoj ulozi.
– Uglavnom sve obavljam sama. U početku su mi pomagale mama i prijateljice. Moram priznati da jako loše spavam, ali sve to ide u staž, to je nešto što sve mame prolaze. Dojim je svaka dva sata, pa tek kad Adrijana zaspi, zaspim i ja. Umor me najviše svlada oko ponoći – otkriva Neda.


Atraktivnu Pločanku posebno vesele nadolazeći božićni blagdani, kad će cijela obitelj biti na okupu.

– Budući da u Zagrebu žive i moj brat i sestra, ove godine Božić nećemo slaviti u Pločama. Roditelji će doći k nama. Baš me vesele ovi blagdani jer će nam vjerojatno zauvijek ostati u sjećanju zbog naše curice. Jako mi je važno da smo svi zajedno kad se nasmijemo, pričamo i zapjevamo. To našim blagdanima daje posebnu draž – otkriva bivša feminemka koja, unatoč nedavnoj trudnoći, ne razbija glavu s povratkom u top-formu.

neda2

 

Napisala: Antonija Nazor/story.hr
Fotografije: Dražen Kokorić