Aktualno

NE STIŠAVAJU SE REAKCIJE: ‘E sad ćemo vidjeti tko je Neda Parmać!‘

Reakcije na preobrazbu Nede Parmać u Terezu Kesoviju u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ se ne stišavaju.

Neda Parmać se u prvoj emisiji showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ transformirala u glazbenu divu Terezu Kesoviju i otpjevala njezinu pjesmu ‘Moja posljednja i prva ljubavi’. Njezina izvedba oduševila je i gledatelje i žiri.

Neda Parmać u prvoj epizodi showa malo koga je ostavila ravnodušnim svojom transformacijom u glazbenu divu.


Čak je i članica žirija Indira Levak umalo zaplakala nakon Nedinog nastupa.

Ljudi dragi, ovo što ste mi večeras priuštili je ono što je dosta bitno! Hvala vam!!!!
Ne stižem odgovarati na poruke niti pročitati sve komentare.
Hvala hvala hvala!
Hvala @terezakesovijaofficial na ovoj predivnoj pjesmi i interpretaciji zahvaljujući kojoj večeras slavim – napisala je Parmać, koju je u tijesnoj borbi pobijedio Fabijan Pavao Medvešek.

Njezina izvedba oduševila je i gledatelje i žiri.

Sve znaš – napisala je Pamela Ramljak.

Suze u oku – komentirala je Marina Orsag.

Predivna – napisala je Lana Klingor.

Ovako skinut našu Terezu??!! Svaka čast!!

Tereza je jako teška za skinuti. Neda je to odradila vrhunski, a da niti jedan djelić sekunde nije otišla u karikaturu, što je kod Terezine ekspresije vrlo sklizak teren, bravo Neda

Odlična transformacija, i glasom, i stasom, i pokretima… Ma sve! Nevjerojatno da to žiri nije prepoznao… Iako je i pobjednik bio odličan, ali Neda/Tereza je bila bez konkurencije po meni… Bravo!!!!

Neda je bila najbolja, skinula je sve od pokreta do glasa, bravo, kao da slušam Terezu.

Pobjednica. Znala sam da je ova žena nebrušeni dijamant, pitala sam se kud je nestala. E sad ćemo vidjeti tko je Neda Parmać. Našla sam svog favorita. Bravo Nedo!

Meni samo nije jasno kako Neda nije napravila bolju solo karijeru s ovakvim glasom

Naposlijetku se oglasila i Tereza Kesovija, prvo na Instagramu u nedjelju navačer. U ponedjeljak ujutro za dnevnik.hr komentirala je njen nastup.

– Neda je bila je fantastična. Izvela je odlično moju pjesmu, a još je dala taj svoj neki touch, dodir. Ona je moralna pobjednica prve epizode. Neda ima divan potencijal, vrijedna je i dobra cura s pozitivnom energijom. Baš ju volim”, rekla nam je kad smo ju upitali za dojam – kazala je Tereza Kesovija.

Tako se i ostvarila Nedina želja. Naime pjevačica je  prije nastupa rekla kako bi voljela da ju Kesovija gleda jer će dati sve da bude jako dobra.

Želja ispunjena.

Slobodna Dalmacija