Aktualno

Miss Dubrovačko neretvanske županije za Miss Hrvatske iznova u Dubrovniku!

Nakon šest godina bira se najljepša djevojka naše županije koja će zastupati jug Hrvatske na izboru za Miss Hrvatske! U ljetnikovcu Sorkočević u ACI Marini Komolac, 31. kolovoza u 21 sat – spektakl ljepote, kulturne i glazbene baštine Dubrovnika, po prvi put s humanitarnim predznakom!

Dvanaest prelijepih djevojaka iz Dubrovnika, Korčule, Opuzena, Metkovića, Ploča natjecat će se za titulu najljepše, u večernjim haljinama dizajnerice Džemile Dilberović, vjenčanicama salona I do, s nakitom dubrovačke galerije Đardin, naočalama Optike Van Gogh ,te renesansne nošnje Dubrovačkih ljetnih igara i naravno obućom Peko.

U glazbenom dijelu programa sudjeluju Ronald Braus i Laura Hladilo, te Natalia Demyanova. Voditelji spektakla su Nila i Sebastijan Vukosavić!


Pokrovitelji programa : Grad Dubrovnik, Dubrovačko-Neretvanska županija, Turistička zajednica Grada i Županije i Aci Marina Dubrovnik.

Ne propustite jedinstven spektakl ljepote, mladosti, glazbenog doživljaja i čarobnog ambijenta, dođite na Izbor Miss DNŽ za Miss Hrvatske, 31. kolovoza u 21 sat u ljetnikovcu Sorkočević!