Aktualno

Mišo Krstičević novi je predsjednik NK Jadrana LP

U nedjelju 17.02. u prostorijama nogometnog kluba Jadran LP održana je izvanredna skupština na kojoj su se dogodile promjene u upravljačkoj strukturi.

Izvještaj o radu u proteklom razdoblju iznio je dosadašnji predsjednik Tihomir Krstičević, izrazivši zadovoljstvo završetkom igrališta s umjetnom travom koji je od velikog značaja za ovaj klub. U sportskom segmentu seniorska ekipa je nastavila stabilnost te se nalazi pri vrhu 3.HNL Jug, napravljen je najveći uspjeh u Hrvatskom kupu gdje se doguralo do osmine finala, dok je zaključak da mlađi uzrasti imaju prostora za napredak, pogotovo sada kada su infrastrukturno stvoreni preduvjeti za to.

Tihomir je iskoristio priliku da se zahvali Gradu Ploče, Lučkoj upravi Ploče, društvima ATT d.o.o. i Luka Ploče d.d., Dubrovačko-neretvanskoj županiji i ostalim manjim sponzorima koji pridonose klubu.


Na skupštini je odlučeno da se opet uvede titula počasnog predsjednika koju če nositi dr.sc Tomislav Batur, inače ravnatelj Lučke uprave Ploče. Gospodin Batur je uspješno vodio klub kao predsjednik u sezonama 2008/2009 i 2009/2010 te je nastavio pomagati klubu nakon toga pa tako i sada.

Dalje, došlo je do izbora za novog predsjednika kluba, jednoglasno je izabran naš gradonačelnik, dr.Mišo Krstičević, inače dijete ovoga kluba, čovjek koji je kao i igrač davao sve od sebe za ovaj klub i ne sumnjamo da će tako biti i sada. Za potpredsjednike su izabrani dogradonačelnik Zoran Majstrović i dosadašnji predsjednik Tihomir Krstičević, zaposlenik Luke Ploče d.d. u Internoj reviziji.

Izvršni direktor ostaje Petrit Dulaj, a tajnik Nikola Beidenegl.

Izvršni odbor, pored predsjednika, dva potpredsjednika i direktora čini još 10 članova:

Zdenko Musulin, Danijel Dabić, Goran Štrbić, Alen Mušan, Krešimir Sabo, Dario Šunjić, Denis Malić, Jurica Karamatić, Boris Krstičević i Božo Škarić.

Sva tijela u klubu će se zajedničkim snagama boriti da NK Jadran Luka Ploče infrastrukturno i kroz natjecanja svih uzrasta nastavi rasti kako bi ovaj klub postao jedan pravi sportski centar.

Jadran LP

Možda ti se sviđa

Burza
Aktualno Politika

ZSE objavila revidirane sastavnice indeksa i nova pravila

Redovna revizija dioničkog indeksa CROBEX rezultirala je izlaskom Luke Ploče (LKPC), Tiska (TISK), Viadukta (VDKT) i Vira (VIRO) iz indeksa,
Ploče
Aktualno Politika

Gradit će se novi ulazni kompleks Luke Ploče, u konzorciju i Viadukt

U Pločama je jučer potpisan ugovor o izgradnji ulaznog kompleksa Luke Ploče, vrijedan 85 milijuna kuna. Ugovor je u ime