Aktualno

Juri Medaku Masters u Otrićima

pikado masters u otrć seocima by pikado-dnz.hr

Treći Masters Pikado saveza Dubrovačko-neretvanske županije, koji se igrao u Otrić-Seocima, zasluženo je pripao Juri Medaku (PK Amigo) koji je slavio u obje discipline te je uzeo pehar i za najveći izlaz.

Prvo je u finalu Cricketa pobjedio svog klupskog kolegu Tomu Vlahovića, dok je u finalu 501 MO pobjedio iznenađenje turnira, osamnaestogodišnjeg Marina Zdovca, igrača PK Tojesigura. Marin, kojemu je ovo i prvi službeni Masters, prvo je izbacio Juru u finalu desne strane, ali ipak nije imao iskustva i koncetracije da ode do samog kraja te je iskusni Jure zasluženo uzeo 1. mjesto te zauzeo treću poziciju Ukupnog Masters poretka.

S Marinom i još nekolicinom mladih igrača, mislimo da se ne trebamo bojati za budućnost našeg pikado saveza.


Pehar za najveći tripl je osvojio Jovo Vuković.

Što se tiče UKUPNOG MASTERS PORETKA, vodeći je i dalje Mate Grgurinović – Čona, te ga slijede Jovo Vuković i Jure Medak. Cijeli poredak možete vidjeti na linku: http://pikado-dnz.hr/masters-poredak-igraca/

Također želimo napomenuti da je naš Savez u subotu dobio novog Predsjednika, a on je Ivan Rakušić, inače igrač PK Stablina, kojem ovim putem čestitamo na izboru te mu želimo dug i plodonosan rad u našem savezu.

Sve u svemu, bilo je to zanimljivo subotnje večer, gdje se PK Kobiljača iskazala kao odličan domaćin te je, po mnogima do sad organizirala ponajbolji Masters, uz razglas, vođenje liste preko video zida te odličnu spizu!!!

Stoga, u ime PSDNŽ-e, još jednom čestitke domaćinu na organizaciji te puno uspjeha u radu novom Predsjedniku, a Vas pozivamo na posljednji Masters sezone koji će se igrati u Kominu 14. ožujka 2015 g.

Tekst i foto: pikado-dnz.hr

Možda ti se sviđa

Burza
Aktualno Politika

ZSE objavila revidirane sastavnice indeksa i nova pravila

Redovna revizija dioničkog indeksa CROBEX rezultirala je izlaskom Luke Ploče (LKPC), Tiska (TISK), Viadukta (VDKT) i Vira (VIRO) iz indeksa,
Ploče
Aktualno Politika

Gradit će se novi ulazni kompleks Luke Ploče, u konzorciju i Viadukt

U Pločama je jučer potpisan ugovor o izgradnji ulaznog kompleksa Luke Ploče, vrijedan 85 milijuna kuna. Ugovor je u ime