Aktualno

J**ote kol’ko nas ima!

Za početak oprostite na ovoj psovki u samom naslovu ali ne znam kako dočarati koliko sam oduševljen što nas prati čak 12.000 vas – naših čitatelja. Hvala vam za svaki like, za svaki share, svaku sugestiju, pohvalu, ali i kritiku.


Svjesni smo pogrešaka, radili smo ih i vjerojatno ćemo ih i ubuduće praviti jer tko radi taj i griješi, no vjerujemo da ćete i dalje biti tu i upozoravati nas i sugerirati nam da budemo bolji.

Kako bi pjesma Tonćija Bulata rekla – Ploče, to smo mi. To smo bili i to ćemo i biti zajedno s vama.

Ovaj portal ste svi vi, jer vi ste oni koji nam dojave vijest, koji nam šaljete videa, fotografije, informacije. Koji pomognete pronaći psa ili mačku ili pak izgubljene ključeve ili mobitel – da, to ste vi – naši čitatelji.

Hvala vam još jednom što nas pratite i što nam pomažete kreirati sadržaj jer bez vas Ploče Online ne bi bio tu gdje je.

Ploče Online u posljednjih godinu dana

Od kolovoza prošle godine do danas posjetilo nas je 543 tisuće ljudi iz gotovo svih zemalja na svijetu, prosječno smo čitani gotovo 2 minute od svakog korisnika. Čita nas 51% muškaraca i 49% žena. 90.5% čitatelja nas prati putem mobilnih uređaja, dok samo 9.5% to čini na stolnim računalima.

Hvala vam 12.000 puta!

Predrag Kežić,
urednik Ploče Online

Možda ti se sviđa

Burza
Aktualno Politika

ZSE objavila revidirane sastavnice indeksa i nova pravila

Redovna revizija dioničkog indeksa CROBEX rezultirala je izlaskom Luke Ploče (LKPC), Tiska (TISK), Viadukta (VDKT) i Vira (VIRO) iz indeksa,
Ploče
Aktualno Politika

Gradit će se novi ulazni kompleks Luke Ploče, u konzorciju i Viadukt

U Pločama je jučer potpisan ugovor o izgradnji ulaznog kompleksa Luke Ploče, vrijedan 85 milijuna kuna. Ugovor je u ime