Aktualno

Još kratko uživajte u toplom vremenu, vraća se zima!

Iako lokalno ima magle i niske naoblake, kako u unutrašnjosti tako i uz zapadnu obalu Istre, u većem je dijelu zemlje pretežno vedro. Stabilne i mirne prilike možemo zahvaliti prostranom anticiklonalnom polju, prognozira Tea Blažević za N1.

Ponedjeljak u većini predjela donosi obilje sunca, uz većinom slab ili eventualno umjeren jugozapadnjak. Bit će iznadprosječno toplo.

Prvi dio tjedna posvuda će uglavnom biti sunčan, iako treba računati na maglu i niske oblake, uglavnom lokalno na kontinentu, ali i na sjevernom Jadranu.


Od četvrtka slijedi promjenjivije i nestabilnije vrijeme. Kiša će biti sve češća pojava, jačat će vjetar južnog smjera. Malo će se sniziti temperature, no i dalje će biti više od prosjeka za ovo doba godine.

Na samom kraju tjedna izgledan je prodor hladnijeg zraka, barem tako u ovim trenucima pokazuju prognostički materijali, što bi moglo značiti povratak zime i snijega. No, pričekat ćemo još koji dan za precizniju prognozu.

Izvor: N1info.hr

Možda ti se sviđa

Burza
Aktualno Politika

ZSE objavila revidirane sastavnice indeksa i nova pravila

Redovna revizija dioničkog indeksa CROBEX rezultirala je izlaskom Luke Ploče (LKPC), Tiska (TISK), Viadukta (VDKT) i Vira (VIRO) iz indeksa,
Ploče
Aktualno Politika

Gradit će se novi ulazni kompleks Luke Ploče, u konzorciju i Viadukt

U Pločama je jučer potpisan ugovor o izgradnji ulaznog kompleksa Luke Ploče, vrijedan 85 milijuna kuna. Ugovor je u ime