Aktualno

JADRAN SUTRA IGRA DOMA: Kratko će biti Dugo Selo

Pločanski nogometaši hit su prvenstva SuperSport 2. nogometne lige gdje su u dosadašnjem dijelu ostvarili povijesni rezultat. Do kraja jesenskog izdanja lige ostalo je odigrati tri utakmice u kojima su igrači Jadrana Luka Ploče dva puta domaćini dok u posljednjem kolu idu u goste.

U prethodnih 12 kola još nisu upisali poraz, a sutra 12. studenog (subota) na Jadranovo im stiže Dugo Selo. Momčad koja je trenutno na 8. mjestu sa 18 ovojenih bodova, osam manje od lidera lige.

Utakmica je to koja će sigurno privući veliki broj gledatelja, željnih uspjeha momčadi s ušća Neretve, ali i da bi vidjeli snagu i mogućnosti gostiju.


U redovima Plavih vlada pozitivno ozračje pred utakmicu, uredno i redovno se treniralo, a stratega Mišu Krstičevića more slatke brige. Na raspolaganju ima sve igrače iz rostera, tu je i povratnik nakon ozlljede i duže pauze David Martić.

Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Burza
Aktualno Politika

ZSE objavila revidirane sastavnice indeksa i nova pravila

Redovna revizija dioničkog indeksa CROBEX rezultirala je izlaskom Luke Ploče (LKPC), Tiska (TISK), Viadukta (VDKT) i Vira (VIRO) iz indeksa,
Ploče
Aktualno Politika

Gradit će se novi ulazni kompleks Luke Ploče, u konzorciju i Viadukt

U Pločama je jučer potpisan ugovor o izgradnji ulaznog kompleksa Luke Ploče, vrijedan 85 milijuna kuna. Ugovor je u ime