Aktualno

Izašao je novi kalendar edukacija Centra za poduzetništvo

Nakon kratkog blagdanskog raspoloženja, vrijeme je da se posvetite stjecanju novih znanja, jačanju  poduzetničkih vještina i razvoju novih ideja. Centar za poduzetništvo pripremio je brojne zanimljive i  korisne radionice u nadolazećem periodu, namijenjene poduzetnicima i onima koji to žele postati.  

Aktivnosti Centra prilagođene su vašim željama i potrebama na temelju ankete o temama koje vas  zanimaju, što još želite čuti i naučiti. 

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a sve detalje možete pronaći u rasporedu edukacija na  web stranici Centra www.czp.hr.  


Na jednom mjestu možete pregledati termine radionica u narednim mjesecima, informirati se o  predavačima i načinima prijave, olakšavajući tako planiranje sudjelovanja u skladu s vašim poslovnim  obavezama. Predavači su vodeći u svojim područjima, spremni podijeliti svoje znanje i iskustvo s  vama. 

Početak godine je idealno vrijeme za podizanje kvalitete poslovanja. Neka vaša tvrtka započne novu  godinu s osvježenim strategijama, a završi je sa zavidnim poslovnim rezultatima.

Možda ti se sviđa

Burza
Aktualno Politika

ZSE objavila revidirane sastavnice indeksa i nova pravila

Redovna revizija dioničkog indeksa CROBEX rezultirala je izlaskom Luke Ploče (LKPC), Tiska (TISK), Viadukta (VDKT) i Vira (VIRO) iz indeksa,
Ploče
Aktualno Politika

Gradit će se novi ulazni kompleks Luke Ploče, u konzorciju i Viadukt

U Pločama je jučer potpisan ugovor o izgradnji ulaznog kompleksa Luke Ploče, vrijedan 85 milijuna kuna. Ugovor je u ime