Aktualno

IPAK SRETAN ZAVRŠETAK: ‘Lucky Ned’ isplovio u zadnji čas

Lucky Ned, brod koji je prevozio teret na liniji Grčka – Ploče a koji je mjesecima napušten ‘plutao’ četiri milje od luke Ploče u zadnji čas je isplovio prema Grčkoj. Naime, da je kapetan pričekao još koji dan, goriva za povratak više ne bi bilo, potvrdio nam je Romano Perić iz Ureda sindikata pomaraca Hrvatske u Dubrovniku. Dobra vijest je i da će posada napokon u cijelosti biti isplaćena i poslana doma.

Višemjesečna agonija posade broda ‘Lucky Ned’ kojeg je napustio vlasnik Ned Shipping SA iz Pireja napokon je došla kraju. Brod je jučer popodne isplovio prema Grčkoj i to u zadnji tren. Goriva je bilo taman dovoljno za vratiti se kući. Grčka banka koja ima udio u novom vlasništvu nad brodom osigurati će posadi broda povratak svojim kućama ali i cjelokupni iznos plaća koja je nekima kasnila i po šest mjeseci.
‘Drago nam je da se sve uspjelo riješiti na vrijeme. Hvala svima koji su pomogli posadi broda u teškim trenucima’, nakraju je kazao Romano Perić iz Ureda sindikata pomaraca Hrvatske u Dubrovniku.

 


portaloko.hr