Aktualno

Gradonačelnik Vejić zatvara začarani krug priopćenja: Boljitak Ploča zasigurno nije u medijskom prepucavanju

Pločanska ‘Santa Barbara’ se nastavlja, priopćenje gradonačelnika Vejića prenosimo u cijelosti:

“Meni je izuzetno drago da su u mojim istupima predsjednik SDP-a i njegovi mentori prepoznali strah, kao i to da lažem, „sijem mržnju“ i stvaram sukobe među našim sugrađanima! Nešto drugo nisam ni očekivao od pločanskog SDP-a. Međutim, ostaje činjenica da u svom političkom pamfletu niti jednom niste demantirali moje navode s konkretnim imenima i brojkama, a nisam čuo niti jedan prijedlog o boljem životu naših sugrađana!

Niste iznijeli svoje mišljenje o aktualnim temama kao što su sudbina HŽ Carga, odlaganju makarskog i trogirskog otpada na Lovorniku, problemima „Luke Ploče“ itd., nego da“ vi inzistirate isključivo na brizi za razvoj i za svjetliju budućnost ovog grada“. Opet iste floskule! Shvatio sam samo da je, citiram „iluzorno očekivati da bilo koja skupina ljudi bude homogena,a pogotovo politička stranka, pa da se anuliraju „iskakanja“ pojedinih članova“ (vjerojatno aludirate na vaše članove gosp. Ćopu i Zmijarevića od kojih se distancirate), koji su gomilom insinuacija i laži zatrpali pločansku javnost.To je problem Vas kao predsjednika i pločanskog SDP-a, a ne građana Ploča i mene osobno!


Uistinu, izdavati priopćenja, kao što je vaše, s ciljem da se puno govori, a ništa ne kaže, nije mi namjera. Ovim putem Vas pozivam, bez obzira na SDP-ovu minornu ulogu u Gradskom vijeću, da zajednički sjednemo za stol i razgovaramo o budućnosti našega grada. Naravno svjetlijoj, kako lijepo navodite u vlastitom priopćenju!”

Krešimir Vejić