Aktualno

Ekskluzivno: Evo kako će izgledati nova Pločanka!

Zbog sve češćih upita od strane naših građana za informacijama o budućem izgledu RK Pločanke, zamolili smo predstavnike investitora, da nam kažu nešto više o projektu. Investitor rekonstrukcije Pločanke je kaštelanska tvrtka NIRD d.o.o., u čijoj grupaciji se nalazi jedan od najvećih dalmatinskih trgovačkih lanaca RIBOLA d.o.o.

Nird je započeo s projektom prije dvije godine kada je stekao nekretninu, te je nedavno krenuo s inteziviranjem radova na objektu čija je ukupna vrijednost 60 milijuna kuna. Centar se prostire na prizemlje i 2 etaže. Sami parking će biti planiran i na dodanoj etaži. Nakon završenih radova i otvaranja koje je planirano u proljeće 2023., građani Ploča imat će moderno uređen i opremljen trgovački centar čiji će zakupnici biti trgovački lanci Ribola, Muller, Pepco, Tedi, NKD te caffe bar Biberon. Važno je napomenuti da će se u samom centru grada zaposliti oko 50 djelatnika pa je i u tom kontekstu ovaj projekt važan za sami grad i stanovnike.


U samom scru grada ćemo dobiti novi i moderni centar koji će uljepšati naš grad i stanovnicim pružiti ugodan ambijent za kupovinu i međusobne susrete.

Možda ti se sviđa

Burza
Aktualno Politika

ZSE objavila revidirane sastavnice indeksa i nova pravila

Redovna revizija dioničkog indeksa CROBEX rezultirala je izlaskom Luke Ploče (LKPC), Tiska (TISK), Viadukta (VDKT) i Vira (VIRO) iz indeksa,
Ploče
Aktualno Politika

Gradit će se novi ulazni kompleks Luke Ploče, u konzorciju i Viadukt

U Pločama je jučer potpisan ugovor o izgradnji ulaznog kompleksa Luke Ploče, vrijedan 85 milijuna kuna. Ugovor je u ime