Aktualno

Ekskluzivno! Danas nema vijesti o vatrogascima!

Dragi naši čitatelji, danas vam donosimo pravu ekskluzivnu vijest da nemamo niti jednu novinu vezanu za vatrogasce u Pločama. Dakle, biti ćete lišeni nemilosrdne prepiske naših suprostavljenih političkih perjanica Grada. Ovu tužnu vijest saznali smo rano jutros kada smo otvorili svoje mail inboxe i vidjeli (tj. nismo vidjeli) da nemamo niti jednu poštu o ovoj temi.

Ali bez panike, molimo da ostanete koliko toliko pribrani i zanimaciju pronađete u nekim drugim, manje vrijednim aktivnostima dok ova neugodna tišina prođe. Možete naprimjer se ustati iz vaših toplih kreveta, popiti prvu jutarnju kavu, otići na tržnicu, proćakulati sa sugrađanima kojih će sigurno jutros biti preko nekoliko u gradu, skuhati ručak, družiti se sa najmilijima (to su oni ljudi s kojima dijelite zajedničke kvadrate i koje povremeno susrećete pored frižidera i kupatila).. nije nešto ali čovjeka veseli.

A mi ćemo se potruditi da ovu agoniju što prije prekinemo i iskopamo bar neku crticu, ili čak izjavu aktera ove vrlo zanimljive i života važne trakavice.


Usput, ovaj tjedan će još jedna mlada obitelji potražiti sreću negdje drugo, što dalje od Ploča. Ako nekoga uopće zanima..