Aktualno

Dan policije: Zbog iznimnih rezultata rada i zalaganja nagrađeni Dragan Glamuzina i Drago Tolj iz Policijske postaje Ploče

Policijska uprava dubrovačko – neretvanska svečano je obilježila Dan policije. Nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća ispred Središnjeg križa na gradskom groblju Boninovo u Dubrovniku i polaganja cvijeća na grobovima poginulih pripadnika policije, položeni su vijenci i zapaljene svijeće kod spomenika poginulim pripadnicima policije ispred zgrade Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Molitvu je predvodio policijski kapelan don Ivo Borić koji je, čestitajući blagdan zaštitnika sv. Mihovila, zahvalio policijskim službenicima za sve što čine sljedeći sv. Mihovila u obrani dobra od zla. Na prigodnoj svečanosti u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj načelnik Ivan Pavličević obratio se uvaženim gostima i djelatnicima te se u uvodnom dijelu govora prisjetio 43 poginula branitelja ove Policijske uprave koji su svoje živote položili na oltar Domovine.

Zbog iznimnih rezultata rada i zalaganja načelnik Policijske uprave Ivan Pavličević javno je pohvalio 19 policijskih službenika, među kojima su Dragan Glamuzina i Drago Tolj iz Policijske postaje Ploče te Stanko Kežić i Goran Oršulić iz Policijske postaje Metković.


Čestitamo!

izvor: RPP