Aktualno

B izdanje pub kviza očekivano kvalitetno

Neretvanski pub kviz powered by Bacchus Ploče B izdanje br. 2

I Z V J E Š Ć E:

U nedjelju 12. 02.2017. godine održan je drugi po redu Neretvanski kviz powered by Bacchus Ploče u B izdanju, a pobjedu je za pola boda ostvarila ekipa Barbari 7 (Božo Pavlović, Mario Dodig, Tomislav Žderić, Darko Latković i Darka Dodig).Ova ekipa osvojila je 108,5 bodova, dok su na drugom mjestu završili Javorov list sa 108 bodova. Osim ove dvije ekipe u A izdanje kviza koje će se održati u nedjelju 19.02.2017. godine plasirale su se još ekipe Daj pivu i Tak silni tak moćni. Odličan rezultat ostvarile su nove ekipe Đezeri (5. mjesto sa 89 bodova) te Lole iz Metkovića na 7. mjestu sa 86,5 bodova. Bila je zanimljiva i borba za predzadnje mjesto koje je nosilo nagradu u obliku ture pića, koju je osvojila ekipa Nemamo pojma(Davor Milošević, Marija Tomanović i Ljubica Milošević) sa 75,5 bodova.


U prvom dijelu kviza najbolji rezultat ostvarila je ekipa Đezeri koja je sastavljenja od pločanskih srednjoškolaca, a imali su 11/11…svaka čast. Glazbu prvog dijela najbolje su znali Barbari 7 (8/10). U drugom dijelu (ABC pitalice) najviše točnih odgovora dala je ekipa Daj pivu (18/20), koji su najbolje pogađali glazbene izvođače (19/20). Nakon prve dvije igre na prvom mjestu su se nale ekipe Na rubu znanja i Daj pivu sa po 55,5 bodova. U trećem dijelu najviše točnih odgovora je imala ekipa Javorov list (16/20) ali im to nije bilo dovoljno obzirom da su Barbari 7 najbolje znali glazbu (17/20..isto kao i Nemamo pojma).

Bilo je zanimljivih pitanja i još zanimljivijih odgovora. Trebalo se sjetiti koliko različitih oblika keksa ima u jednoj kutiji Domaćice pa do Jupiterovog brijega koji se nalazi na dlanu dok u pozadini Darko Rundek pjeva pjesmu Ruke. Glazba je bila raznolika: od Safeta Isovića (Moj dilbere) i Nine Simone do Prodigy-ja i Metallice.