Aktualno

Adriatic Perception Festival nominiran u kategoriji najboljeg festivala domaćeg promotora

Adriatic Perception Festival koji se 25. i 26. kolovoza u odrganizaciji Kiteboardinga Komin – Neretva održao na kominskom ušću nominiran je za nagradu Ambasador u kategoriji najbolji festival domaćeg promotora.

Nagrada Ambasador dodjeljuje se za radove i projekte nastale u proteklih 12 mjeseci koji su kontinuirano dobro radili i pridonosili razvoju elektroničke scene.

Ove godine u ukupno 38 kategorija prijavljeno je preko 180 aktera i projekata domaće i regionalne scene.


Od toga za njih 29 glasa publika, dok je devet kategorija rezervirano za nagradu struke. O njima isključivo odlučuje stručni žiri, ove godine u sastavu: Petar Dundov, Damir Ludvig, Ivan Mastermix, Haris Čustović i Seraphim Codex.Sama dodjela održat će se u Zagrebu 21. studenog, a iz Dubrovačko-neretvanske županije nominirani su:

Adriatic Perception Fest, ušće Neretve – NAJBOLJI FESTIVAL DOMAĆEG PROMOTORA

Revelin, Dubrovnik – NAJBOLJI VELIKI KLUB

WTF Dubrovnik – NAJBOLJI KLUPSKI FESTIVAL

DANCElectric Residency – NAJBOLJA KLUPSKA VEČER

Torres – NAJBOLJI TECH-HOUSE DJ

Podršku svojim favoritima do 8. studenog možete izraziti glasanjem putem internet stranice https://www.klubskascena.hr/ambasador gdje je od početka glasovanja 17. listopada prikupljeno više od 14 000 glasova, a sve novosti vezane za tijek glasanja i same nagrade možete pratiti i na službenoj Facebook stranici Ambasadora.

metkovic-news.com