Zabava

ZIMSKI PUB KVIZ: Gračanima Luna, Ruska tribina uvjerljiva u Delti

ZIMSKI LUNA KVIZ br. 4 – IZVJEŠĆE:

Na četvrtom po redu Zimskom pub kvizu u pločanskom Luna Cafe Bar Ploče, najbolja ekipa je bila GRAČKI PROVOKATORI, koja je upisala 99 bodova, te su dobili jumbo pizzu i piće za Fast food Asterix. Druplasiranoj ekipi VRUĆA STOLICA, sa 90 bodova pripala je tura pića od CB Luna, dok je trećeplasirana ekipa GENERACIJA Z, sa samo pola boda manje dobila poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče.

U kategoriji LAKILUZER, tura pića za sedmo mjesto pripala je ekipi INFARKT. Na ovom kvizaškom druženju nastupilo je ukupno 11 ekipa.


ZIMSKI DELTA KVIZ br. 5 – IZVJEŠĆE:

RUSKA TRIBINA bila je najbolja na petom po redu Zimskom Delta kvizu sa 87,5 bodova, te su dobili poklon bonove od Amadeus II d.o.o. Ploče i turu pića od Motel Delta.

Drugoplasirana ekipa FALI V, sa 69,5 bodova, uz turu pića je dobila i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana, dok je trećeplasirana ekipa BLUDILO BRALE sa 68 bodova dobila poklon paket sladoleda CARMEL ICE. U kategoriji LAKILUZER, tura pića za sedmo mjesto otišla je ekipi PREZIDENT.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma