Zabava

ZAVRŠENA ANKETA: Najbolje se tulumarilo u Kiteboarding klubu Komin!

Imamo rezultati ankete: “Saznajte gdje se najbolje tulumarilo ove godine” u organizaciji stranice klubskascena.hr

ovom istraživanju sudjelovalo je 994 čitatelja koji su nam pomogli odgonetnuti na pitanje gdje se najbolje tulumarilo ove godine.

Tako su prema Vašim glasovima kontinuirano dobre partije organizirane na ušću Neretve, u Kominu u sklopu Kiteboarding kluba.


Za Kiteboarding su glasala 424 čitatelja, dok je drugo mjesto pripalo rovinjskom klubu Steel sa 266 glasova. Deset posto odnosno 95 glasova su osvojili nenavedeni događaji svrstani pod “ostalo”, pa slijede Project Vojarna sa 33 glasa i Future Scope sa 32.

“Možda mala i ne toliko bitna anketa, ali ovakve sitnice su te za koje živimo i radimo. Samo jedan mali dlan na ramenu koji hoće da znaš da je tu i koji vas gura naprijed. Ovo je priča koja je krenila prije više od deset godina.

Nestvarna priča koja nam je dodjelila puno novih životnih iskustava, ali puno bitnije i more pravih prijatelja! Nema potrebe za puno priče jer za nas pričaju drugi kao i naši rezultati, kroz sve ove godine!

Hvala vam ekipa! Bez vas je sve nebitno, a ništa je bitno!” – za Ploče Online su izjavili iz Kiteboarding Komin Neretva community.

“Jer mi smo sretni ljudi”

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma