Zabava

VETERANIMA Zimski Delta kviz, ROGOTINAIKOSI uzeli prvi Sportski pub kviz

Zimski Delta kviz br. 7 – IZVJEŠĆE:

U jakoj konkurenciji 16 kvizaških ekipa, pobjedu su ovaj put ostvarili VETERANI sa 84,5 boda, ispred ekipe LUKŠIJA, koja je malo podbacila u zadnjem krugu, te na kraju upisala 75 bodova. Treće mjesto je zauzela RUSKA TRIBINA sa 70,5 bodova. U kategoriji LAKILUZER, došlo je do pripetavanja između ekipa JE SUIS ĐIĐI i OBA TRI, a sreća je za dlaku otišla na stranu ekipe OBA TRI.

Najbolje ekipe su nagrađene od strane naših stalnih sponzora, Motel Delta, Fast Food Ljiljana, Amadeus II d.o.o. Ploče i CARMEL ICE sladoleda.


Slijedeći, osmi po redu Zimski Delta kviz igra se u petak 14. veljače s početkom u 20 sati.

SPORTSKI KVIZ powered by Fast Food Ljiljana – Izvješće:

Ekipa ROGOTINAIKOS trijumfirala je na prvom Sportskom kvizu, održanom u opuzenskom motelu Delta, a za nagradu su dobili jumbo pizzu od opuzenskog Fast fooda LJILJANA i turu pića od Motel Delta. MAGDEBURG je za drugo mjesto dobio turu pića, a turu je dobila i ekipa PREZIDENT u kategoriji LAKILUZER za osmo mjesto u poretku.

Na ovom druženju nastupilo je ukupno 12 ekipa, a slijedeći sportski kviz igra se u nedjelju 16. veljače s početkom u 19 sati.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma