Zabava

“Veterani” pobjednici Neretvanske kviz lige

VETERANI... pobjednici Finalnog kviza i prvaci Neretvanske kvizaške lige.

FINALE Neretvanske kvizaške lige – Izvješće:

U velikom finalu Neretvanske kvizaške lige, nastupilo je 19 najboljih ekipa iz regularnog dijela lige, koja se sastojala od ukupno 20 pojedinačnih kvizova (deset održanih u pločanskom CB Luna i deset u opuzenskom motelu Delta), te polufinalnom kvizu.

Najbolja ekipa na ovom druženju bili su VETERANI, koji su upisali 99,5 bodova, te im je pripao poklon bon od 300 kuna za konzumaciju pića u CB Luna. Drugoplasirana ekipa MORE LEE, sa tri boda manje dobila je bon od 200 kuna, dok je trećeplasirana ekipa GRAČANI, sa 94,5 bodova dobila poklon bod od 100 kuna.


RUSKA TRIBINA.. drugoplasirana ekipa Neretvanske kvizaške lige

Četvrto mjesto je zauzela ekipa FALI V sa 92,5 boda, a dobili su jumbo pizzu i piće od pločanskog restorana FULIN. Petoplasirana ekipa UHMELJI sa 91 bodom, dobili su jumbo pizzu i turu pića od pločanskog fast fooda ASTERIX. U kategoriji LAKILUZER, tura pića za petnaesto mjesto u poretku pripala je TRLILULAMA.

Ovim kvizom završilo je natjecanje u Neretvanskoj kvizaškoj ligi, a prvi su kroz cilj prošli VETERANI sa ukupno 266,3 osvojenih bodova, a za nagradu su dobili poklon paket od Amadeus II d.o.o. Ploče, bluetooth zvučnike u obliku božićnih kuglica.

GRAČANI… treće mjesto u ligaškom poretku

Poklon paket je dobila i zadnja ekipa koja se uspjela plasirati u finale, a to je AM AM. Drugoplasiranu RUSKU TRIBINU poklon paketom sladoleda nagradio je CARMEL ICE.

Nakon odigrane kvizaške lige, Neretvanski pub kviz tijekom narednog razdoblja organizirat će nekoliko zimskih šarenih kvizova, a nova kvizaška liga bit će organizirana za dva, tri mjeseca.

NERETVANSKA KVIZAŠKA LIGA – KONAČNA TABLICA