Zabava

Veterani i Javorov list pobjednici 9. kola Neretvanske pub kviz lige

Donosimo izvješća sa odigranih pub kvizova u opuzenskom motelu Delta i pločanskom caffe baru Luna u sklopu Neretvanske pub kviz lige.

Delta 9 pub kviz – Izvješće:

VETERANI su pobjednici devetog izdanja Neretvanske kvizaške lige u opuzenskom Motel Delta, te su sa 98,5 bodova dobili turu pića od motela Delta i poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče.


Drugo mjesto je zauzela ekipa JURAJ DOBRILA I SREBRENKO POSAVEC sa 88 bodova, te su uz turu pića u motelu Delta dobili i jumbo pizzu od opuzenskog Fast Food Ljiljana. Poklon paket sladoleda CARMEL ICE dobila je ekipa ŽBALAC (?), koja je sa 86 bodova na kraju zauzela treće mjesto. U kategoriji LAKILUZER, za deseto mjesto, tura pića otišla je curama iz ekipe zanimljivog imena LAKI LUZER.

Na ovom kvizaškom druženju nastupilo je 11 ekipa, a zadnji kviz u sklopu regularnog dijela NERETVANSKE KVIZAŠKE LIGE, igra se u nedjelju 01. prosinca s početkom u 19:30.

Luna 9 pub kviz – Izvješće:

U devetom kolu Neretvanske kvizaške lige, odigranom u pločanskom CB Luna, pobjedu su zasluženo ostvarili članovi i članice ekipe JAVOROV LIST sa 89,5 bodova, te im je pripao poklon bon u iznosu od 300 kuna od CB Luna.

Dugoplasirana ekipa UHMELJI, sa 80 bodova, dobila je poklon bon od 200 kuna, dok je trećeplasirana ekipa MORE LEE sa 71,5 bodom dobila poklon bod u iznosu od 100 kuna. Četvrtoplasirana ekipa OLD BOYS, sa jednim bodom manje, dobila je jumbo pizzu i turu pića od pločanskog restorana FULIN, dok je jumbo pizzu i piće od pločanskog fast fooda ASTERIX dobila petoplasirana ekipa GRAČANI, koja je upisala 64 boda. U kategoriji LAKILUZER, tura pića za deseto mjesto, otišla je ekipi BANDIERA ROSSA.

Na ovom kvizaškom druženju nastupilo je 13 ekipa, a slijedeći Luna 10 pub kviz igra se u petak 29. studenoga, s početkom u 20 sati.