Zabava

Stigao parfem s mirisom WD40

Ako ste i vi jedni od onih kojima se miris WD-40 sviđa i ugodan je vašem njuhu, WD parfem napokon je tu!


MSCHF, umjetnički kolektiv specijaliziran za jedinstvene i kontroverzne proizvode, najavio je novi parfem inspiriran najpopularnijim podmazivačem u spreju – WD40.

Ako ste skeptični i pitate se tko bi htio mirisati na WD, razuvjeriti će vas činjenica da je novonajavljena kolonjska voda WD40 trenutno rasprodana na službenoj web stranici.

Inače, MSCHF sa sjedištem u New Yorku ima dugu povijest izrade unikatnih proizvoda stvari, poput od ‘svetih’ tenisica u kojima se nalazila ubrizgana sveta vodica pa do bankomata koji rangira korisnike prema veličini bankovnog računa.

Tako je nakon godina i godina memeova i zafrkancije na ideju parfema WD40, MSCHF konačno odlučio uzeti stvari u svoje ruke i pretvoriti ga u pravi proizvod, koji se mogao naručiti po cijeni od 44 dolara.

Čak je i službeni proizvođač WD40 primijetio parfem, te su umjetničkom kolektivu čestitali na kreativnosti, prenosi Novi list.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma