Zabava

U organizaciji Pučko otvoreno učilište Ploče predstava “Sve o muškarcima”

U organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Ploče u petak, 14. travnja u 20 sati u Domu kulture Ploče održat će se predstava “Sve o muškarcima”, teatra Gavran. 

Nastala prema nagrađivanom tekstu Mire Gavrana s 18 kazališnih premijera diljem svijeta, od Rio de Janeira do Moskve, ova dinamična predstava razotkriva muški svijet s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga. Radnja je smještena u današnji Zagreb, a pred nama prolaze prepoznatljivi suvremeni likovi s kojima se svaki gledatelj može lako poistovjetiti.

Ne propustite svjetsku uspješnicu, hit komediju “Sve o muškarcima”, koju je vidjelo više od pola milijuna ljudi diljem svijeta.


Ulaznice po cijeni od 5 eura možete kupiti radnim danom od 10 do 12 sati u Pučkom otvorenom učilištu Ploče te na dan predstave od 19 sati u Domu kulture Ploče.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma