Zabava

Stalak za lakat 2000 pobjednik je posljednjeg Delta pub kviza prije ljetne stanke

Odigran je zadnji pub kviz prije ljetne pauze u motelu Delta, a u konkurenciji 12 ekipa najbolja je bila SL2000, koja je upisala 92,5 boda. Kao nagradu, ekipa je dobila turu pića od domaćina događaja i jumbo pizzu od fast fooda Čigra.


Drugoplasirana ekipa Alfa Romeo fan club upisala je 88,5 bodova i osvojila jumbo pizzu od fast fooda Mamma Mia. Trećeplasirana ekipa, Samo po još jednu, sa 84,5 upisana boda, dobila je turu pića.

U kategoriji Lakiluzer, nagrada za deveto mjesto, koja uključuje turu pića, otišla je ekipi Jukiću okreni se. Ekipa Džo, koja je završila na sedmom mjestu, dobila je jumbo pizzu od Mamma Mie. Ekipa U Dubi ajkula, na rabi drakula, koja je zauzela peto mjesto, osvojila je jumbo pizzu od opuzenskog restorana pizzerije Didov San.

Kvizovi u motel Delta vraćaju se nakon ljetnih događanja. Svima želimo svako dobro i ugodno ljeto!

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma