Zabava

Splitska ekipa ROGER MILLA&KOMPANY ostvarila pobjedu u pub kvizu

Delta pub kviz 32/2023; Izvješće:U ovom izdanju kviza u opuzenskom Motel Delta sudjelovale su 22 ekipe, a nakon tri kruga igre pobjedu je ostvarila splitska ekipa ROGER MILLA&KOMPANY, koja je upisala 109,5 bodova, te je nagrađena marendama u Restoran Dalmata i turom pića od domaćina događaja.

98 bodova je upisala drugoplasirana ekipa SAMO PO JOŠ JEDNU, a za nagradu su dobili turu pića od opuzenskog motela i jumbo pizzu od Fast Food Mamma Mia. Trećeplasirana ekipa DONJI VITAR je upisala 91,5 bod, a i oni su dobili jumbo pizzu od metkovskog Fast fooda MAMMA MIA.

U kategoriji LAKILUZER, ulaznice za Rukometni klub Metković – Mehanika dobila je ekipa JOEY TRIVIANI za petnaesto, turu pića za deseto je dobila ekipa LEPTIRICE nakon pripetavanja s ekipom vestibularni živac, dok je ekipa MOKRE NOGE dobila jumbo pizzu za peto mjesto od pločanskog fast fooda MIK-MIK.

Sljedeći pub kviz upće kulture igra se u petak 10. studenoga s početkom u 20 sati, dok će se sportski pub kviz odigrati u utorak 07. studenoga u 20 sati.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma