Zabava

Sinoć je opuzenskom Motelu Delta održan 23. pub kviz opće kulture

U opuzenskom Motel Delta je održan dvadesettreći ovogodišnji pub kviz opće kulture, pod pokroviteljstvom Turistička zajednica Grada Opuzena.

Na kvizu je sudjelovalo 17 ekipa, a pobjeda je zasluženo otišla splitskoj ekipi ROGER MILLA I KOMPANY, koja je upisala 109,5 bodova, te dobila turu pića od motela Delta i bogatu večeru s pićem od TZ grada Opuzena u Konoba Pod Maslinom. Drugoplasirana ekipa VETERANI su upisali 92,5 boda, te dobili turu pića od domaćina događaja i jumbo pizzu od pločanskog fast fooda MIK-MIK. Turu pića je dobila i trećeplasirana ekipa LITO IDE VRAGA, koja je upisala 88 bodova.

U kategoriji LAKILUZER jumbo pizzu od Fast Food Mamma Mia dobila je ekipa NOVO U PONUDI: JACK APPLE za trinaesto, te ekipa JEŽEVA KUČKICA za osmo mjesto u poretku.


Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma