Zabava

Sinoć je opuzenskom Motelu Delta održan 22. pub kviz opće kulture

Delta pub kviz 22/2023; Izvješće:

ČIMBENICI su pobjednici dvadesetdrugog ovogodišnjeg pub kviza opće kulture, održanog u opuzenskom Motel Delta, a nakon što su upisali respektabilnih 107,5 bodova na svoj konto, dobili su turu pića od domaćina i jumbo pizzu od pločanske fast food pizzerije MIK-MIK.

Ekipa SAMO PO JOŠ JEDNU po treći je put zaredom kviz završila na drugom mjestu, a ovaj su put upisali 93,5 boda, te dobili turu pića od opuzenskog motela i jumbo pizzu od metkovske Fast Food Mamma Mia. Na postolju se našla i trećeplasirana ekipa TOMO DRVOSJEČA, koja je upisala 92 boda, te zaradila turu pića.


Na ovom kvizaškom druženju sudjelovalo je 14 ekipa, a u kategoriji LAKILUZER, jumbo pizzu za dvanaesto mjesto u poretku dobila je ekipa KOTRLJAJUĆE KAMENJE.

Sljedeći pub kviz u motelu Delta igra se u petak 16. lipnja s početkom u 20:30 sati.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma