Zabava

Šibenska publika je i ovoga puta nagradila Branka Medaka

Završio je sinoć 26. Festival dalmatinske šansone u Šibeniku. Prvu nagradu publike i žirija osvojili su Neno Belan, Đani Stipanićev i Klapa More za skladbu Crni Biser. Drugu nagradu publike dobio je Branko Medak za izvedbu pjesme Daj mi noćas more ti, piše Like Metković.


Najbolja debitantica je Iva Ajduković, najbolji tekst je napisao Frane Bilić za skladbu ‘Lipa moja kći’ koju izvodi Mate Grgat, prenosi ŠibenikIN.

Šansonijera za najbolji aranžman osvojio je Branimir Mihaljević za skladbu Sami koju izvode Marko Kutlić i Lea Dekleva, dok je priznanje za najbolju interpretaciju osvojio Boris Štok za skladbu Jesmo li jedini. Najcjelovitije glazbeno djelo je Treba znati reći kad je kraj Koju izvodi Jure Brkljača.

Treću nagradu stručnog žirija osvojila je skladba Praštam ti koju je izvela Iva Ajduković, drugu su osvojili Lea Dekleva i Marko Kutlić za skladbu Sami, a prvu nagradu žirija osvojili su Neno Belan, Đani Stipanićev i Klapa More za skladbu Crni Biser.

Treću nagrade publike osvojila je Klapa Kaše sa skladbom Kad Stradun zanoća, drugu nagradu Daj mi noćas more ti Branka Medaka, dok je prvu nagradu publike također osvojili su Neno Belan, Đani Stipanićev i Klapa More.

Najbolje kantautorsko djelo je skladba More koju izvode Tedi Spalato i Klapa Berulia. Najizvođenija skladba lanjske Šansone je Tuga koju pjeva Medea.

Foto: Mate Gojanović/ŠibenikIN

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma