Zabava

Ruđer Bošković jutros trči maraton od Poplata do Metkovića, relaciju dugu 44 kilometra

Kako javlja Metković NEWS, danas istaknuti maratonac Ruđer Bošković trči svoj zavjetni maraton mira, relaciju dugu 44 kilometra od Poplata u blizini Stoca do Metkovića.

Svoj zavjetni maraton Ruđer posvećuje svim svojim precima, svim ljudima koji žive na potezu od Poplata do Metkovića.

– Nisam mislio da će biti ovoliki interes za moj zavjetni maraton. Svi se nadamo da ću uspjeti, pogotovo radi šećera. Procijenjeno vrijeme dolaska u Metković je između 11 i 12 sati. Pola sata prije na Spomenik će doći moja obitelj i možda koji prijatelj, a dosta trkača će se priključiti tijekom nekih dijelova rute, izjavio je za Metković NEWS.


Start je pored Doma na Poplatu u 08:00 sati, a pod pratnjom biciklista Dalibora Talajića Ruđer će trčati kroz Stolac, Radmilju, Poprati, Rivine, Aladiniće, Bobanovo, Šuškovo, Modrič, preko Čapljine, Višića i Čeljeva, preko stare Gabele, pa sve do spomenika hrvatskim braniteljima u gradskom parku u Metkoviću.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma