Zabava

Roger Milla & Kompany pobjednici Neretvanskog pub kviza

U petak je u prepunom opuzenskom motelu Delta održan još jedan pub kviz opće kulture, a pobjedu je ostvarila splitska ekipa ROGER MILLA&KOMPANY, za koju igraju Marinko Čogelja, Petra Odžak, Gvido Piasevoli i Branimir Ivković, sve odreda vrhunski kvizaši koji su više puta pobjeđivali na skoro svim HRT kvizovima, kao i na kvizaškim prvenstvima. Ova je ekipa upisala 113,5 bodova, te je nagrađena poklon bonom za konzumaciju marendi od Restoran Dalmata i turom pića od domaćina događaja.


Drugoplasirana ekipa CRVENI, predvođena Ivanom Žderićem-Mujom upisala je 106 bodova, a nagrađena je turom pića, dok je jumbo pizzu od fast fooda Mamma Mia dobila trećeplasirana ekipa PROVOKATORI, koja je na ovom kvizu upisala 90,5 bodova.

U kategoriji LAKILUZER, ulaznice za Rukometni klub Metković – Mehanika dobila je ekipa ĆELAVI, PROĆELAVI I S KAPOM za sedamnaesto, turu pića za jedanaesto dobila je ekipa MISLITI JE DREK ZNATI, dok su jumbo pizzu za sedmo mjesto dobile SIVONJE.

Sljedeći pub kviz opće kulture igra se u petak 13. listopada s početkom u 20 sati, a u utorak 10. listopada u opuzenskom motelu će se održati sportski pub kviz s početkom u 20 sati.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma