Zabava

RMPALIJAMA opće, CHUPO-MOTINGU sportsko izdanje Neretvanskog pub kviza

Delta pub kviz opće kulture 22/2020 – Izvješće:

U konkurenciji 20 kvizaških ekipa, najbolja je bila ekipa RMPALIJE, koja je upisala 101 bod, te dobila turu pića od Motel Delta i jumbo pizzu od Bistro-Grill&Pizzeria “Zminjac”.

Drugo mjesto je zauzela RUSKA TRIBINA sa 86 bodova, koja je uz turu pića dobila i poklon paket knjiga od Gradska knjižnica Opuzen, dok je trećeplasirana ekipa DRTI HARI sa dva boda manje dobila poklon paket sladoleda KARMEL ICE. U kategoriji LAKILUZER, tura pića za petnaesto mjesto u poretku pripalo je ekipi ANSU FATI.


Sljedeći pub kviz opće kulture igra se u petak 09. listopada s početkom u 20 sati.

Sportski Delta kviz 15/2020 powered by ZMINJAC PLOČE – Izvješće:

Najbolja ekipa na petnaestom izdanju sportskog pub kviza bila je CHUPO-MOTING, koja je upisala 92 boda, te dobila jumbo pizzu od Bistro-Grill&Pizzeria “Zminjac” i turu pića od motela Delta. Turu pića je dobila i drugoplasirana ekipa SEX DROGA DEAN BODIROGA, koja je upisala 79 bodova, a turu pića u kategoriji LAKILUZER dobili su članovi ekipe PABLO MUNHOZ, za šesto mjesto u poretku.

Slijedeći sportski pub kviz igra se u nedjelju 11. listopada s početkom u 19 sati.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma