Zabava

Radi se film o Miši Kovaču: pratit će Mišin život od djetinjstva pa sve do današnjih dana

Na filmu o Miši Kovaču radi se već nekoliko godina. Trebalo bi to biti djelo producenata Igora i Frana Juraja Prižmića te scenarista Borisa Homovca. Zasad se samo toliko zna, piše Dalmacijanews.


-Prije otprilike dvije i pol, tri godine počeo sam intenzivnije razvijati tu priču, ponukan i tadašnjim golemim uspjehom srpskog filma ‘Toma’, koji je uspio osvojiti ne samo gledatelje u Srbiji, nego pokorio doslovno cijelu regiju, što sam siguran da može biti i slučaj s Mišom bude li napravljen jednako kvalitetno – rekao je Fran Juraj Prižmić za 24sata.

-Naprosto je došlo vrijeme da svi oni glazbenici na čijoj su muzici odrasle generacije, kako naših roditelja, pa čak i baka i djedova, tako i nas samih, sad već u srednjim godinama, dobiju filmsku ekranizaciju svojih života i karijera, a ja i moji suradnici pratimo taj trend i dovodimo ga u Hrvatsku realizirajući ovakav jedan projekt.

Film će pratiti Mišin život od djetinjstva u Šibeniku do mladosti i prvih nastupa u Beogradu pa sve do Zagreba i Splita, kad postaje zvijezda, pa do zrelih godina, priča nam Prižmić, kad u zemlji od 22 milijuna stanovnika prodaje 20 milijuna ploča. Bit će tu i današnje vrijeme, “kad kao čovjek u poznim godinama rezonira svoj život i suočava se s njegovim najbolnijim trenucima”.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma