Zabava

Pub kviz vikend u Delti: Čak 38 kvizaških ekipa na Općem i Sportskom kvizu

Pub kviz opće kulture 21/2020 – Izvješće:

U konkurenciji 25 kvizaških ekipa, prva je kroz cilj prošla ekipa VINKO BAJA, koja je upisala 114,5 bodova, te dobila jumbo pizzu od Bistro-Grill&Pizzeria “Zminjac” i turu pića od Motel Delta. Drugoplasirana ekipa ČUDESNI CYRANO, sa 106,5 bodova dobila je poklon paket kniga od Gradska knjižnica Opuzen i turu pića, dok je trećeplasirana ekipa DEREK AND DOMINOS, sa 103,5 boda dobila poklon paket sladoleda KARMEL ICE. U kategoriji LAKILUZER, tura pića za petnaeseto mjesto otišla je ekipi FALI STOLICA.

Slijedeći Delta kviz opće kulture 22/2020 igra se u petak 02. listopada s početkom u 20 sati.


SPORTSKI PUB KVIZ 14/2020 – IZVJEŠĆE:

Ekipa FILIP UREMOVIĆ bila je najbolja na četvrnaestom ovogodišnjem izdanju sportskog pub kviza u opuzenskom motelu Delta, a upisali su ukupno 97 bodova, te dobili turu pića od motela Delta i jumbo pizzu od Bistro-Grill&Pizzeria “Zminjac”. Drugoplasirana ekipa VINKO BAJA, sa četiri boda manje dobila je turu pića, a turu pića je dobila i ekipa RUMENA KADULJA, za osmo mjesto u poretku, u kategoriji LAKILUZER.

Na ovom kvizaškom druženju nastupilo je ukupno 13 ekipa, a slijedeći sportski pub kviz igra se u ponedjeljak 05. listopada s početkom u 20 sati.

Možda ti se sviđa

Zabava

„Planinari“ najbolji na neretvanskom pub kvizu „Delta“

  • 27. kolovoza 2018.
U dvadesetom izdanju neretvanskog pub kviza „Delta“ pobjedu je odnijela ekipa Planinari (Zoran Azinović, Nora Blažević, Ivan Žderić, Davor Maršić
Zabava

CITY GAMES – Vir 31.08.2018 – Krk prvak Hrvatske, Plina Istočna druga!

  • 1. rujna 2018.
Višemjesečna potraga za novim hrvatskim prvacima City Games natjecanja završila je sinoć u Viru. U organizaciji Općine Vir, Vir turizma