Zabava

PUB KVIZ VIKEND: “Provokatorima” Mare, “Oko didovo” izdominiralo konkurenciju u Sageni

PUB KVIZ “MARE”

Na posljednjem kvizu u Mare, odigranom u četvrtak bilo je napeto skoro kao u rukometnom polufinalnom dvoboju između Hrvatske i Norveške.

Nakon dva kruga, činilo se kao da će Niprije ponoviti pobjedu i prošlog kola, budući da su stvorili prednost nad ostatkom ekipa. Solidan posljednji krug nije im bio dovoljan za prvo mjesto, kojeg je ugrabila sjajna ekipa Provokatora. Njima je pripao bon od 100 kn za Zminjca te tura pića od kuće. Tura je otišla i Uhmeljima, kao i poklon za Snack bar u iznosu od 100 kn. Ponovili su tako drugo mjesto s prošlog kviza.


Barbari 7 uspjeli su stići Niprije, ali u pripetavanju, u kojem se tražio broj osvojenih medalja od strane SAD-a na prošlim ljetnjim OI, bliža je bila ekipa Niprija. Njima ide bronca ovaj put.

Javorov list bio je na korak do borbe za postolje, a Cipli iz porta bolje su igrali dok ih je bilo samo dvoje. Tura pića za lucky loser poziciju otišla je dvojcu iz ekipe Grezi.

Ovaj tjedan očekuje se povratak originalnog kvizmastera s Tajlanda te povratak na stare staze. O danu i satnici, bit ćete obaviješteni na vrijeme.

SAGENA PUB KVIZ

Završen je i treći ovosezonski Sagena pub kviz. U konkurenciji devet ekipa, prvo mjesto otišlo je ekipi “Oko didovo”. Uvjerljiva predstava poznata kvizaške trojke nad ostatkom konkurencije donijela im je bocu gina. Zanimljivo, ova ekipa bila je najsretnija i u kolu sreće pa je nagrađena turom pića od domaćina.

Drugo mjesto pripalo je ženama iz ekipe “Crne udovice”, inače kombinacija “Javorovog lista” i “Barbara 7”. Za drugo mjesto nagrađene su poklon paketom sponzora OPG Kican.

OPG Kican poklonio je male sokove svim sinoćnjim natjecateljima, a korak do nagrada, na brončanom mjestu našla se ekipa “Stipe u gostima”. Nešto lošije treće kolo koštalo ih je drugog mjesta, koje su kroz prva dva kruga čvrsto držali.